Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Komvux
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
NTI-skolan distans

Näthandel

Läs Näthandel på distans!

Är du intresserad av att veta mer om hur internet har förändrat kommunikationen? Läs kursen Näthandel 1 och låt dig ledas in i en spännande värld av informationssökning.

Näthandel 1 

Internet har förändrat vårt sätt att kommunicera med varandra. Nätet har utvecklats till en allmän mötesplats och en källa för såväl informationssökning som underhållning. Låt kursen Näthandel 1 leda dig in i näthandelns spännande värld! Internet i en ny tid, informationssökning på nätet, handel med varor på internet, titta närmare på olika tjänster och säkerhetsrisker på webben. Hur kan ett företag använda internet för handel? Hur du kan gå tillväga med att starta en nätbutik och utveckla dina kunskaper om lagstiftningen och integriteten kring näthandel, berörs också i kursen.

Näthandel 2 

Näthandel har vuxit mycket snabbare än många trodde. Målet med kursen Näthandel 2 är att du framgångsrikt kan ta del av den växande näthandeln. Du ska få tillräcklig kunskap för att starta en nätbutik, och särskilt förstå vilka resurser och vilken typ av butikslösning som krävs för din verksamhet. Låt kursen Näthandel 2 utveckla dina kunskaper kring försäljning på nätet från affärsidé till en färdig nätbutik. Vad är typiskt för en nätbutik? Hur ser affärsmodellen ut? Att kunna utforma en sajt, marknadsföra en butik, skaffa näthandelsprogram, planera logistiken och öka säkerheten vid betalningar på nätet berörs också i kursen.

NTI-skolan finns här för dig som vill läsa komvuxutbildningar på distans. Här kan du läsa på heltid eller deltid med rätt till studiestöd. När du börjar studera på distans hos NTI-skolan får du en personlig lärare som du kan nå på mejl och telefon varje dag.

Förkunskaper

Näthandel 1, Förkunskapskrav:Grundskola eller motsvarande. 
Näthandel 2, Förkunskapskrav: Näthandel 1/Näthandel B.

NTI-skolan distans

NTI-skolan

Komvux på distans - helt på distans!

Vill du läsa upp betyg till högskolan, höja din kompetens eller vill satsa på ett nytt jobb? Vi har över 250 kurser på distans samt kurspaket för hela yrkesutbildningar. Läs på 100%, 50% eller 25% studiefart CSN-berättigade Varifrån du vill -...


Läs mer om NTI-skolan distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Näthandel
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

NTI-skolan distans

Magnus Ladulåsgatan 26
118 66 Stockholm

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Näthandel från NTI-skolan distans, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön