Visa allastudier.se som: Mobil

Tillämpad Data Mining

Högskolan i Halmstad
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans

Tillämpad Data Mining

Syftet med kursen är att studenten ska få möjlighet att bekanta sig med de praktiska utmaningar som man möter i verkliga dataminingproblem inom datornätverk och nätverkssäkerhet. Genom att låta studenten möta problemformuleringar på affärsnivå, samt analys av mängd och kvalitet av tillgänglig data, såväl som selektion av lämpliga algoritmer och utvärdering av resultat, förväntas studenten skaffa sig förståelse för både möjligheter och begränsningar med olika metoder inom maskinlärande med fokus på datornätverk och nätverkssäkerhet. Undervisningen sker på distans utan träffar på campus.

Förkunskaper

Kandidatexamen eller motsvarande inom teknikområdet.Kurser i datateknik, datakommunikation, datornätverk, datavetenskap eller digital forensik omfattande 90 hp inkluderande Datornätverk 15 hp och Programmering 7,5 hp.Kurser i matematik som omfattar 15 hp.Engelska 6 eller motsvarande.

Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad – här börjar framtiden

Högskolan i Halmstad bildades 1983 och har cirka 10 000 studenter. Välj mellan ett 50-tal program på grundnivå och avancerad nivå och över 130 fristående kurser. Högskolan i Halmstad är en innovativ högskola och passar dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt....


Läs mer om Högskolan i Halmstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i HalmstadRecensioner

Det finns inga recensioner för Tillämpad Data Mining

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: