Visa allastudier.se som: Mobil

Biomedicinska analytikerprogrammet

Malmö universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Malmö
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Malmö

Biomedicinska analytikerprogrammet

Är du intresserad av att utföra laborativa analyser samt fysiologiska undersökningar? Nya analys- och undersökningsmetoder inom medicinen utvecklas löpande och som biomedicinsk analytiker har du en central roll inom hälso- och sjukvården. Utbildningen ger dig de kunskaper och färdigheter som behövs för att du ska arbeta som legitimerad biomedicinsk analytiker. Idag är det brist på kompetens inom området och efterfrågan väntas öka. Som metodexpert inom det biomedicinska området har du goda möjligheter att arbeta både på sjukhuslaboratorier, forskningslaboratorier, inom biomedicinska företag, miljö- och hälsovårdsnämnder, läkemedels- och livsmedelsindustrier. Arbetsmarknaden finns både i Sverige och utomlands.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Biologi 2, Fysik 1a/1b1 + 1b2, Kemi 2, Matematik 3b / 3c. Eller: Biologi B, Fysik A, Kemi B, Matematik C.

Examen & Intyg

Biomedicinsk analytikerexamen, Kandidatexamen

Malmö universitet

Oavsett var man befinner sig i centrala Malmö är det aldrig långt till högskolan. Verksamheten bedrivs på Universitetsholmen i Västra hamnen, en av landets mest spännande och expansiva stadsdelar just nu, samt vid Universitetssjukhuset Mas i de södra delarna av...


Läs mer om Malmö universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Biomedicinska analytikerprogrammet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön