Visa allastudier.se som: Mobil

Högskoleingenjörsutbildning i maskinteknik, Södertälje

KTH - Kungliga Tekniska högskolan
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Södertälje
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Södertälje

Högskoleingenjörsutbildning i maskinteknik, Södertälje

Högskoleingenjörsprogrammet i Maskinteknik på KTH lär dig att utveckla tekniska produkter för framtidens hållbara samhälle. Under programmet har du möjlighet att samarbeta med Sveriges världsledande företag inom läkemedel och självkörande transporter. Genom det nära samarbetet får du lösa problem från verkligheten och får tidigt kontakt med arbetslivet.Maskinteknik har sin bas i klassisk mekanik och ligger till grund för framtagning och utveckling av alla möjliga sorters produkter och produktionssystem. Programmet ger dig en bred grund i maskinteknik och en fördjupning inom Innovation och design eller Industriell ekonomi och produktion.Det är viktigt inför framtiden att vi lyckas tillverka produkter på ett sätt som är hållbart för planeten. Efter examen kan du skapa innovation för hållbar produktion av allt från kläder till energi. Du kan ansvara för materialval, tillverkning och logistik och har goda karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt. Efterfrågan hos industrin är stor och många studenter får jobberbjudanden redan innan examen. Du kan börja jobba direkt efter examen eller fortsätta studera på magister- eller masternivå.

Förkunskaper

Särskild behörighet: Matematik 3c, Fysik 2 och Kemi 1 alternativt Matematik D, Fysik B och Kemi A. I vart och ett av ämnena krävs lägst betyget E eller Godkänd.

Examen & Intyg

Högskoleingenjörsexamen

KTH - Kungliga Tekniska högskolan

KTH - Kungliga Tekniska högskolan

KTH är Sveriges största tekniska universitet med 18 000 studenter på fem olika campus. KTH är rankat som ett av de ledande tekniska universiteten i Europa och samarbetar med 250 universitet i världen. Utbildningen och forskningen täcker ett brett område...


Läs mer om KTH - Kungliga Tekniska högskolan och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

KTH - Kungliga Tekniska högskolan

Recensioner

Det finns inga recensioner för Högskoleingenjörsutbildning i maskinteknik, Södertälje

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: