Visa allastudier.se som: Mobil

Högskoleutbildning i byggproduktion

KTH - Kungliga Tekniska högskolan
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Stockholm
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Stockholm

Högskoleutbildning i byggproduktion

Högskoleutbildningen i Byggproduktion på KTH är en tvåårig yrkesinriktad utbildning. Den passar dig som vill få en byggteknisk examen från KTH och snabbt vill ut i arbetslivet för att arbeta inom samhällsbyggnadssektorn. Programmet är anpassat efter byggbranschens behov och har stark koppling till näringslivet. Genom projektarbeten och praktik hos företag får du ett värdefullt kontaktnät redan under studietiden.Byggproduktion ligger till grund för konstruktion av framtidens byggnader och infrastruktur för ett hållbart samhälle. På utbildningen lär du dig en kombination av kunskap inom byggfysik, bygg- och anläggningsteknik, konstruktion, ekonomi och ledarskap.Utbildningen förbereder dig för en mångsidig karriär inom byggbranschen som kräver både praktisk kunskap och innovativt tänkande. Företag inom bygg, installation och infrastruktur har ett stort behov av den kompetens du får med dig. Direkt efter examen kan du arbeta med många olika uppgifter som arbetsledning, kalkylering eller energieffektivisering av fastigheter. Programmet ger dig även möjlighet att efter avslutad utbildning söka till högskoleingenjörsutbildningen 180 hp inom Bygg och design.

Förkunskaper

Särskild behörighet: Matematik 3b eller 3c, Naturkunskap 2 och Samhällskunskap 1b eller 1a1 + 1a2. Naturkunskap 2 kan ersättas av Fysik 1a eller 1b1 + 1b2 och Kemi 1. I varje ämne krävs lägst betyg E.Alternativt: Matematik C, Naturkunskap B och Samhällskunskap A. Naturkunskap B kan ersättas av Fysik A och Kemi 1 / Kemi A. I varje ämne krävs lägst betyg Godkänd.

Examen & Intyg

Högskoleexamen

KTH - Kungliga Tekniska högskolan

KTH - Kungliga Tekniska högskolan

KTH är Sveriges största tekniska universitet med 18 000 studenter på fem olika campus. KTH är rankat som ett av de ledande tekniska universiteten i Europa och samarbetar med 250 universitet i världen. Utbildningen och forskningen täcker ett brett område...


Läs mer om KTH - Kungliga Tekniska högskolan och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

KTH - Kungliga Tekniska högskolan

Recensioner

Det finns inga recensioner för Högskoleutbildning i byggproduktion

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: