Visa allastudier.se som: Mobil

Humanitär teknik

Mälardalens högskola
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans

Humanitär teknik

Ingenjörer och forskare har kunskap och färdigheter som kan bidra till förbättrade levnadsförhållanden och försörjning för människor och samhällen i nöd. Experten står dock inför många utmaningar vid planering och implementering av sådana projekt. I den här kursen får du inblick i den spännande världen av humanitär teknik för utveckling. Vi kommer att lära oss om teorier och metoder för humanitär teknik, och hur dessa kan användas för att bidra till förbättrad försörjning för dem i stort behov och därmed en hållbar utveckling. Du kommer att studera frågor och lösningar för att hantera kulturella utmaningar, diskutera olika utvecklingsstrategier och lära dig att tillämpa deltagande samhällsutveckling och hållbar teknik i missgynnade och utsatta samhällen. Genom att gå denna kurs kommer du att vara bättre förberedd för att tillämpa dina specialistkunskaper för att bidra till hållbar utveckling i samhällen i nöd både nära och långt borta.

Förkunskaper

120 hp varav 90 hp inom teknik och/eller naturvetenskap varav 15 hp på avancerad nivå. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 samt Engelska B/Engelska 6. I de fall kursen ges på engelska görs undantag från kravet på Svenska B/Svenska 3.

Mälardalens högskola

Lätt att trivas under resans gång

Ditt livs resa börjar på Mälardalens högskola - en av de bästa i landet Mälardalens högskola är en startstation för dig som vill vidare. Vi är en av de bästa i landet på att ge utbildning som leder till jobb. Cirka...


Läs mer om Mälardalens högskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Mälardalens högskolaRecensioner

Det finns inga recensioner för Humanitär teknik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön