Introduktion till energisystem

Högskolan i Gävle
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans, Gävle
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Gävle
Höst 2023

Distans
Höst 2023

Introduktion till energisystem

Efter avslutad kurs ska studenten kunnaKunskap och förståelse1.redogöra för grundläggande begrepp och definitioner inom energisystem2.redogöra för olika typer av energisystem såsom industriella energisystem, byggnadens energisystem och transporter ur hållbarhetsavseende3.redogöra och visa förståelse för aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete som relaterar till kursens innehåll4.redogöra för utformning av kraft-värmeanläggningarFärdighet och förmåga5.bedöma och analysera systemgränser för olika energisystem6.bedöma och analysera byggnadens energisystem och industriella energisystem7.bedöma olika energisystem med avseende på klimat- och miljöaspekter8.självständigt definiera och formulera ett projektarbete samt planera och med adekvata metoder genomföra detsamma inom givna tidsramar9.muntligt och skriftligt klart redogöra för sitt projektarbete och diskutera sina slutsatser och den kunskap och de argument som ligger till grund för dessaVärderingsförmåga och förhållningssätt10.visa medvetenhet om etiska aspekter på forsknings- och utvecklingsarbete11.göra bedömningar med hänsyn till samhälleliga aspekter som relaterar till kursens innehåll.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Fysik 2, Matematik 3c eller Matematik D.

Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle - populär och miljöcertifierad Gör som 16 000 andra -plugga på Högskolan i Gävle. Vi erbjuder dig både unika och utmanande utbildningar. Du kan läsa yrkesutbildningar som sjuksköterska och lärare eller varför inte fördjupa dig i ingenjörernas-...


Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Introduktion till energisystem
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Högskolan i Gävle


Recensioner

Det finns inga recensioner för Introduktion till energisystem

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Introduktion till energisystem från Högskolan i Gävle, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön