Visa allastudier.se som: Mobil

Partnerskap för hälsa hos äldre

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Heltid
Distans

Partnerskap för hälsa hos äldre

Kursen är interprofessionell med ett övergripande mål att du tillsammans med dina kurskamrater ska föreslå och initiera ett utvecklingsarbete. Utvecklingsarbetet är riktat mot äldres livssituation och hälsotillstånd och görs i samspel med äldre personer och andra berörda parter. Kursen grundar sig på teorier om bl a personcentrerat förhållningsätt, hälsofrämjande livsstil hos äldre, och planering och genomförande av utvecklingsarbete. Fältstudier ingår.Kursens upplägg utgår från ett problemorienterat och ett kollaborativt arbetssätt. Det innebär att du är aktivt deltagande i lärprocessen och tar eget ansvar för ditt lärande, med reflektion och diskussion som viktiga komponenter. Genom ett interprofessionellt samarbete kommer du och dina kurskamrater att få möjlighet att lära er av, om och med varandra.

Förkunskaper

Minst 120 högskolepoäng inom hälso- och sjukvård eller medicin. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutetRecensioner

Det finns inga recensioner för Partnerskap för hälsa hos äldre

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön