Visa allastudier.se som: Mobil

Franska inför Erasmus

Linköpings universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Linköping
7.5 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Linköping

Franska inför Erasmus

Kursen vänder sig huvudsakligen till studenter som planerar en utlandsvistelse i ett fransktalande land, exempelvis inom Erasmusprogrammet. Det centrala innehållet i kursen är att du som student förbereder dig språkligt och kulturellt på olika sätt inför din vistelse i landet. Innehållet är delvis individanpassat såväl fokus- som nivåmässigt för att motsvara dina behov. Delar av kursen består av organiserade möten med fransktalande utbytesstudenter i syfte att skapa en gemensam mötesplats för utbyte av språkliga och kulturella erfarenheter.

Förkunskaper

Franska B-språk C eller Franska steg 3 eller Franska 3. Områdeskurser enligt områdesbehörighet 2. Dispens ges för Engelska B.

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön