Visa allastudier.se som: Mobil

Marknadsföring på den tyska marknaden

Linköpings universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Distans
Höst 2021

Distans
Vår 2022

Marknadsföring på den tyska marknaden

Kursen behandlar grundläggande frågor kring marknadsföring på tyska, främst på konsumentmarknader och diskuterar olika synsätt vid marknadsföring av varor och tjänster ur ett kulturellt perspektiv. Särskild tonvikt läggs på kontrastiva analyser med exempel på tysk reklam och du kommer att få lära dig den tyska terminologin inom marknadsföring samt träna din kommunikativa förmåga i professionella sammanhang. Kursen ges både helt på distans och på Campus Linköping och bygger på lektioner och självstudier. Undervisningsspråk är tyska. Deltagande i kursen på distans förutsätter tillgång till Internetansluten dator. Interaktion mellan lärare och kursdeltagare sker individuellt och i grupp via ett kommunikationsforum. Områdesbehörighet gäller för utbildning som startar fram till och med 31/5 2022, vilket påverkar meritvärde för sökande med vissa gymnasiebetyg. Enligt föreskrift UHRFS 2019:3 upphör de därefter att gälla och särskilda förkunskaper gäller enligt UHRFS 2019:1, 2020:4 samt 2020:5.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Tyska 3 eller Tyska steg 3 (Områdesbehörighet A2/2, där undantag ges för svenska)

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Marknadsföring på den tyska marknaden

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön