Geografisk Informationsteknologi II

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Umeå
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2024 - Umeå

Geografisk Informationsteknologi II

Geografisk informationsteknologi används inom många dicipliner och branscher som en integrerad del i digital arbetsflöden men även som kraftfullt analysverktyg för att undersöka komplexa samband och processer. I denna kurs genomför studenten ett eget projekt. Studenten får lära sig bryta ner ett problem och hur man strukturerar arbetet i projektform och sedan utföra projektet samt avsluta det med en rapport och en presentation. Under kursen kommer studenten att behöva läsa artiklar inom relaterade områden och diskutera dessa i små grupper med andra studenter. Fokus är på noggrannhet i spatiala data och hur dessa påverkar analyser och modeller.

Förkunskaper

Kunskaper motsvarande - 120 hp på grundnivå inklusive - 60 hp skogsvetenskap eller - 60 hp skogshushållning eller - 60 hp biologi samt- 7 hp i GIS eller GIT och - Engelska 6.

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)

SLU:s kunskap är på många sätt så nära livet. Vi arbetar med förutsättningarna för liv, livsbetingelserna för människor, djur och natur samt hur vi bäst förvaltar allas våra gemensamma naturresurser idag och i framtiden. Vår huvuduppgift är att genom högkvalitativ...


Läs mer om SLU (Sveriges lantbruksuniversitet) och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)


Recensioner

Det finns inga recensioner för Geografisk Informationsteknologi II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön