Civilingenjörsutbildning i industriell teknik och hållbarhet (Endast öppen för OPEN-studenter vid KTH)

KTH - Kungliga Tekniska högskolan
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Södertälje
300 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Södertälje

Civilingenjörsutbildning i industriell teknik och hållbarhet (Endast öppen för OPEN-studenter vid KTH)

Civilingenjörsutbildningen Industriell teknik och hållbarhet gör dig till expert på hållbar produktion i industriell tillverkning. Den passar dig som vill arbeta för att teknik och människor i kombination ska kunna lösa de utmaningar näringsliv och industrin står inför. Redan under studietiden kan du dra nytta av att världsledande företag samverkar i utbildningen.Utbildningen ger dig en helhetsförståelse för hållbara produktionssystem: människor och teknik i produktionsflöden och processer. Du lär dig hur man utvecklar komplexa system, något som kräver att du både kan optimera och förhandla. Du läser traditionella kurser inom teknik och naturvetenskap och specifikt kurser inom produktion, logistik och underhåll. I dessa integreras hållbarhetsaspekter för miljö, arbete och företag. Efter år tre har du möjlighet att välja mellan olika masterprogram samt läsa delar av utbildningen utomlands.Som ingenjör kan du bidra till att lösa industrins största utmaning att skapa hållbara lösningar för ökad konkurrenskraft, minskad miljöpåverkan och meningsfulla arbeten i en högteknologisk kontext. Efter examen kan du jobba som produktionstekniker, produktionsplanerare eller projektledare. Du kommer kunna spela en viktig roll i den hållbarhetsomställning som pågår i de flesta branscher, såväl i Sverige som internationellt.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet samt särskild behörighet: Fysik 2, Matematik 4 och Kemi 1 alternativt Fysik B, Matematik E och Kemi A. I vart och ett av ämnena krävs lägst betyget E eller Godkänd.

Examen & Intyg

Civilingenjörsexamen

KTH - Kungliga Tekniska högskolan

KTH är Sveriges största tekniska universitet med 18 000 studenter på fem olika campus. KTH är rankat som ett av de ledande tekniska universiteten i Europa och samarbetar med 250 universitet i världen. Utbildningen och forskningen täcker ett brett område...


Läs mer om KTH - Kungliga Tekniska högskolan och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

KTH - Kungliga Tekniska högskolan


Recensioner

Det finns inga recensioner för Civilingenjörsutbildning i industriell teknik och hållbarhet (Endast öppen för OPEN-studenter vid KTH)

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön