Visa allastudier.se som: Mobil

Kemi kandidatarbete

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlstad
22.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Karlstad

Kemi kandidatarbete

Kursen genomförs i form av ett projektarbete av praktisk karaktär. Det egna undersökande arbetet utgör cirka 12 av kursens 15 veckor. Undervisningen ges i form av handledning, individuellt, i grupp eller en kombination av dessa. Handledning erbjuds bara under den tid kursen pågår. Vid omregistrering senare termin erbjuds handledning i mån av plats och resurser. I kursen ingår att skriva en projektplan innefattande frågeställning, metoder samt tidsplanering för arbetet. Denna skall godkännas av examinator innan undersökningen får påbörjas. Resultaten från projektet sammanställs i en individuell skriftlig rapport. Rapporten författas på svenska eller engelska. Titel och sammanfattning på svenska och engelska skall alltid finnas. Rapporten skall uppfylla krav på vetenskaplig redlighet och skall innefatta diskussion av: - frågeställningens och resultatens relationer till existerande kunskap och till annan forskning inom området - möjliga tillämpningar av undersökningens resultat eller av andra forskningsresultat med anknytning till frågeställningen, samt önskvärda eller oönskade konsekvenser av dessa.Projektet redovisas och diskuteras muntligt vid ett seminarium.

Förkunskaper

75 hp kemi och 15 hp matematik samt registrerad på kursen Vetenskapligt skrivande och vetenskapsteori inom kemi och kemiteknik C, 7,5 hp. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kemi kandidatarbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön