Sår och sårbehandling II

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Karlstad
7.5 hp
Heltid
Klassrum

Sår och sårbehandling II

Du erbjuds möjlighet att ytterligare vidareutveckla Dina kunskaper om normal sårläkning, uppkomstmekanismer och sårstatus för att kunna välja, analysera och dokumentera omvårdnadshandlingar utifrån ett helhetsperspektiv på patienten. Du erbjuds fördjupa din kunskap och färdighet inom området sårläkning och sårbehandling vid akuta/ traumatiska och svårläkande sår. Därtill, fördjupa dina kunskaper om sårsmärta, sambandet mellan näringstillstånd och sårbehandling med särskild inriktning på prevention samt undertrycks- och kompressionsbehandling.

Förkunskaper

60 hp i utbildningsprogram på grundnivå inom vård och hälsa samt Svenska 3 eller Svenska som andraspråk 3 samt Engelska 6/A. Motsvarighetsbedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Sår och sårbehandling II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön