Prestationsutvecklingsstrategier

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlstad
7.5 hp
Heltid
Klassrum

Prestationsutvecklingsstrategier

I kursens diskuteras utveckling av idrottslig och hälsopromotiv kunskap genom lärande och träning. Aspekter som tas upp är hur man planerar, genomför samt utvärderar olika former av idrottslig och hälsopromotiv kunskapsutveckling. I kursen integreras olika typer av forskning med utgångspunkt i biologiska, medicinska, pedagogiska och psykologiska frågeställningar i relation till prestationsutveckling. Även metodologiska och etiska aspekter kommer att diskuteras bland annat i relation till idrottsliga och hälsopromotiva testmetoder. Undervisningen sker i form av föreläsningar, grupparbeten, litteraturseminarier samt som praktisk presentation av metodik i prestationsutvecklingsstrategier.

Förkunskaper

60 hp inom Idrottsvetenskapligt program inriktning idrottscoaching (SGIDV) eller Idrotts- och hälsocoachprogrammet (SGIHP). Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Prestationsutvecklingsstrategier

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön