Visa allastudier.se som: Mobil

Praktik i Miljö och Säkerhet

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlstad
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2023 - Karlstad

Praktik i Miljö och Säkerhet

Kursen utgörs av praktik på en arbetsplats av relevans för en miljövetare eller riskhanterare med en praktikperiod på ca 5 veckor. Inför kursen skall du själv, i samråd med kursledningen söka din praktikplats. Genom praktiken får du en chans att använda dina kunskaper i ett yrkesrelevant sammanhang och du får en inblick i hur arbetslivet kan se ut. De exakta arbetsuppgifterna bestäms i samråd mellan kursledare, handledare på praktikplatsen och studenten. Kanske kan praktiken även vara något att skriva in i ditt framtida CV? Kursen examineras genom en skriftlig rapport och självbedömning där studenten får reflektera över kopplingar mellan praktiken och utbildningen, samt genom intyg från handledaren på praktikplatsen.Kursen är enbart öppen för programstudenter.

Förkunskaper

60 hp inom programmet Miljö och säkerhet (SGMIS). Motsvarandebedömning kan göras. Studenten måste vara antagen till programmet Miljö och säkerhet (SGMIS).

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Praktik i Miljö och Säkerhet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön