Visa allastudier.se som: Mobil

Spanska, Nybörjarkurs 2

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2023 - Distans

Spanska, Nybörjarkurs 2

Den här kursen vänder sig till dig som tidigare har läst spanska motsvarande steg 2.Syftet är att vidare utveckla den kommunikativa kompetensen i spanska. Därför är den aktiva användningen av språket i tal och skrift i fokus samtidigt som det ges utökade kunskaper om den spansktalande världens kultur och samhällsliv. Efter avslutad kurs ska du kunna- förstå fraser och vanliga ord som rör personliga förhållanden- läsa mycket korta och enkla texter, t.ex. annonser, broschyrer, matsedlar och korta personliga brev av enklare slag- delta i korta sociala samtal och i rutinuppgifter som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om välkända ämnen och sysselsättningar- använda en rad fraser och meningar för att med enkla medel beskriva din familj, andra människors levnadsvillkor, din utbildning eller ditt arbete- skriva korta, enkla meddelanden och föra enkla anteckningar inom områden som rör omedelbara behov samt skriva ett mycket enkelt personligt brev.Kursen ges på halvfart, kvällstid, på tisdagar under vårterminen. Välkommen att delta i en kurs som ger behörighet till studier i spanska på universitetsnivå!

Förkunskaper

Grundläggande behörighet samt Moderna språk - spanska 2 alternativt kursen ESGN01 Spanska nybörjarkurs 1 15 hp. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Spanska, Nybörjarkurs 2

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön