Visa allastudier.se som: Mobil

Business Intelligence - datadrivna organisationer A1N

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2021 - Distans

Business Intelligence - datadrivna organisationer A1N

Numera använder många organisationer Business Intelligence och analys av data för att vara konkurrenskraftiga.Det hävdas ofta i litteraturen att en organisationsövergripande datadriven kultur måste etableras för att kunna få full effekt av avancerad analys (prediktiv- och preskriptiv analys).En datadriven kultur kännetecknas av en beslutsprocess som betonar testning och experiment, där data väger tyngre än åsikter och där misslyckande accepteras - så länge som vi kan lära oss något nytt. Organisationer som etablerar en datadriven kultur har möjligheter att förbättra sin verksamhet och överträffa andra organisationer.I kursen ingår både teori och praktik, vad gäller vad som menas med en datadriven kultur och hur den är relaterad till Business Intelligence.

Förkunskaper

För att vara behörig till kursen krävs en examen på grundnivå omfattande minst 180 hp.Vidare krävs godkänt betyg i gymnasiekursen Engelska 6/Engelska B (eller motsvarande). Motsvarande kunskaper visas normalt genom ett internationellt erkänt språktest, till exempel IELTS eller TOEFL.

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i SkövdeRecensioner

Det finns inga recensioner för Business Intelligence - datadrivna organisationer A1N

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: