Visa allastudier.se som: Mobil

Evolution G1F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Skövde

Evolution G1F

Den här kursens ger dig grundläggande och modern kunskap om evolution. Du får bland annat lära dig om evolutionära mekanismer, genetiska förutsättningar och hur evolutionära släktträd görs. Kunskaper om evolution och dess mekanismer används inom många biovetenskapliga områden, till exempel genetik, biokemi, fysiologi, beteendevetenskap och ekologi. Evolutionära mekanismer används också som inspiration och metod inom programmering, t ex för artificiell intellegens eller optimering för att hitta den billigaste eller bästa lösningen på ett problem. Du får även en inblick i evolutionsteorins historiska framväxt och människans specifika evolution. Du får öva dig på att läsa vetenskapliga texter inom området och diskutera vetenskaplig forskning och det vetenskapliga stödet för evolutionsteorin.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: Genomgångna kurser: BM136G-Genetik G1N och [BV101G-Biologiska livsformer G1N eller BV104G-Organismvärlden G1N].

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Evolution G1F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: