Visa allastudier.se som: Mobil

Examensarbete i folkhälsovetenskap G2E

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
15 hp
Heltid
Distans
Startdatum: Vår 2021 - Distans

Examensarbete i folkhälsovetenskap G2E

Under kursen tillämpas forskningsprocessen i en litteraturstudie eller i ett empiriskt arbete på ett avgränsat område inom ämnet folkhälsovetenskap. Kursen innehåller planering, genomförande och rapportering av studien i form av en vetenskaplig uppsats. Här ingår formulering av vetenskaplig frågeställning, forskningsetiska överväganden, litteraturgranskning, val av design och forskningsmetoder, datainsamling och analys, kritisk granskning och bedömning av resultat och författande. Dessutom ingår också presentation, försvar och kritisk granskning av vetenskaplig uppsats.

Förkunskaper

För att vara behörig till kursen krävs 90 godkända högskolepoäng inom folkhälsovetenskap varav FH130G-Folkhälsovetenskapens grunder G1N och FH339G-Grundläggande hälsoekonomi G1F och FH342G-Hälsofrämjande arbete på arbetsplatsen G1F och FH343G-Hälsokommunikation och ledarskap G1F och FH347G-IT och hälsa G1F och FH533G-Epidemiologi och biostatistik G2F och FH534G-Vetenskaplig metod II G2F (eller motsvarande kunskaper). Därutöver krävs att två av programmets valbara kurser på G2F-nivå är genomgångna (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i SkövdeRecensioner

Det finns inga recensioner för Examensarbete i folkhälsovetenskap G2E

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: