Visa allastudier.se som: Mobil

Experimentella ljudvärldar G1F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Experimentella ljudvärldar G1F

Kursen experimentella ljudvärldar vänder sig till dig som vill arbeta med experimentella metoder för att skapa spännande ljudvärldar och musik.Under kursen får du kunskap om ljudskapande med bas i musique concrète, nutida konstmusik, ljudkonst och elektroakustisk musik. Med hjälp av olika experimentella metoder och tekniker skapar du till exempel ett live-elektroniskt framträdande, en installation eller ett multimedialt verk.I kursens belyses ljud-perception och lyssnandet olika faser. Du får också en historisk överblick av olika metoder som använts av kompositörer och tonsättare samt ljudkonstnärer från början av 1900-talet fram till idag.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: Godkända kurser: ME325G-Digital ljuddesign för spel G1F eller MU320G-Musik / teori och praktik II G1F (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Experimentella ljudvärldar G1F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: