Visa allastudier.se som: Mobil

Experimentella metoder och design inom biovetenskap A1N

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Skövde
10 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Experimentella metoder och design inom biovetenskap A1N

Kursens mål är att ge kunskaper om de olika tekniker som används inom det biovetenskapliga vetenskapsområdet. Du får lära dig teorierna bakom de olika metoderna, så att du kan förstå de tekniker där DNA, RNA och protein studeras. Dessutom tillämpas metoderna på laboratoriet i ett urval av experiment.Kursen ger dig också kunskaper för att på ett självständigt sätt lösa vetenskapliga problem och ger dig de verktyg som behövs för uppgiften. Du lär dig att göra en kritisk och korrekt analys av resultaten och att presentera det på ett vetenskapligt sätt.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs 150 avklarade högskolepoäng varav minst 90 högskolepoäng inom ämnesgrupperna medicin eller biologi. Av dessa ska minst 15 högskolepoäng vara på G2E-nivå eller högre.Vidare krävs godkänt betyg i gymnasiekursen Engelska 6 (eller motsvarande). Motsvarande kunskaper visas normalt genom ett internationellt erkänt språktest, till exempel IELTS eller TOEFL.

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Experimentella metoder och design inom biovetenskap A1N

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: