Visa allastudier.se som: Mobil

Forskningstekniker inom kognitiv neurovetenskap G1F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Forskningstekniker inom kognitiv neurovetenskap G1F

Nuförtiden finns många tekniker som visar vad den levande, fungerande hjärnan gör när den tänker, bearbetar, känner, osv. Men vad är det egentligen som dessa tekniker mäter (och vad är det de inte mäter)? Hur pålitliga är resultaten, och vad bygger de egentligen på för underliggande antaganden. I denna kurs introduceras några av den kognitiva neurovetenskapens mest populära tekniker - så som EEG, ERP, MRI och fMRI - med ett fokus på deras respektive styrkor och svagheter. En kurs för alla som någon gång sett en färgglad 3D-bild på en hjärna med någon hotspot, och undrat vad allt det egentligen betyder.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs godkända kurser om 30 högskolepoäng inom huvudområdet kognitiv neurovetenskap, varav kurserna KU136G Grundläggande neurovetenskap G1N och [KU104G Vetenskapliga grunder för tillämpad positiv psykologi G1N eller KU108G Grundläggande forskningsmetodik och vetenskapsfilosofi G1N] ska ingå (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Forskningstekniker inom kognitiv neurovetenskap G1F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: