Visa allastudier.se som: Mobil

Introduktion till människa-robotinteraktion A1N

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
3 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2021 - Distans

Introduktion till människa-robotinteraktion A1N

I och med robotars utökade närvaro i vårt samhället behöver vi mer kunskap om de unika sätt som människor och robotar kan arbeta tillsammans på. Den fjärde industrirevolutionen äger rum, och den kan ses i de smarta fabriker där människor och robotar samarbetar sida vid sida. Men hur kommer robotarnas roll i vår vardag att utvecklas?Med fokus på ett användarcentrerat perspektivDu får i denna kurs en introduktion till det tvärvetenskapliga området människa-robotinteraktion (MRI) med ett fokus på ett användarcentrerat perspektiv. Du får lära dig om framväxten av och rötterna till MRI, dess aktuella tillämpningsområden och även ta del av aktuella utmaningar och rådande MRI-forskning.Efter avslutad kurs kan dubeskriva och problematisera ursprunget till och rådande kunskapsläge inom det tvärvetenskapliga området människa-datorinteraktion samtkunna exemplifiera och kontrastera olika perspektiv gällande centrala grunder, principer, metoder och teorier inom människa-robotinteraktion.

Förkunskaper

För att vara behörig till kursen krävs en kandidatexamen inom informationsteknologi, interaktionsdesign, kognitionsvetenskap, automationsteknik, produktionsteknik eller integrerad produktutveckling (eller motsvarande).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i SkövdeRecensioner

Det finns inga recensioner för Introduktion till människa-robotinteraktion A1N

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: