Visa allastudier.se som: Mobil

Produktions- och logistiksimulering II G2F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
6 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Produktions- och logistiksimulering II G2F

Kursen består av följande moment: grundläggande produktionssystem, analys, diskret händelsestyrd simulering för produktionsflöden, modellkonstruktion och validering, livscykeln för industriella simuleringsprojekt, simuleringsmodellkonstruktion, praktisk datainsamling och analys samt grundläggande statistisk försöksplanering för simulering.Laborationer innehållande följande moment: övningar i flödessimulering användning och programmering, övningar med statistiska verktyg för analys av in- och utdata. Studenter kommer också att involveras i ett industribaserat simuleringsprojekt eller fallstudie.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: Godkända kurser: PR311G-Produktions- och logistiksimulering I G1F och PR316G-Effektiva produktionsflöden G1F och IT136G-Procedurell programmering för ingenjörer G1N och ST309G-Statistik för ingenjörer II - grundkurs G1F (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Produktions- och logistiksimulering II G2F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: