Visa allastudier.se som: Mobil

Vetenskaplig teoribildning inom industriell informatik A1N

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Skövde
6 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Vetenskaplig teoribildning inom industriell informatik A1N

I den här kursen är du utbildad för att ta itu med vetenskapliga problem inom informatik med välgrundade argument. Informatik är ett brett vetenskapsområde, som omfattar ett antal underdiscipliner. Kursen omfattar ett brett urval av centrala vetenskapliga teorier om de subdiscipliner som ingår i Högskolan i Skövdes definition av informationsteknik. Kursen innehåller också aktiviteter där eleverna ges möjlighet att tränga in i en viss teori, baserat på eget intresse. Kursen innehåller också element där eleverna övar sin muntliga färdighet på engelska genom att presentera och diskutera relevanta teorier.

Förkunskaper

För att vara behörig till programmet krävs en examen på grundnivå inom integrerad produktutveckling, produktionsteknik, automationsteknik, maskinteknik eller informationsteknologi eller motsvarande omfattande minst 180 hp.Vidare krävs godkänt betyg i gymnasiekursen Engelska 6/Engelska B (eller motsvarande). Motsvarande kunskaper visas normalt genom ett internationellt erkänt språktest, till exempel IELTS eller TOEFL.

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Vetenskaplig teoribildning inom industriell informatik A1N

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: