Visa allastudier.se som: Mobil

Elevers naturvetenskapliga och tekniska omvärld, påbyggnad till åk 4-6

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Distans
15 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Distans

Elevers naturvetenskapliga och tekniska omvärld, påbyggnad till åk 4-6

Kursen riktar sig till dig som har behörighet för att undervisa i naturvetenskap och teknik i årskurs 1-3 och som vill utöka din behörighet för undervisning i årskurs 4-6. Kursen breddar och fördjupar kunskaper och färdigheter i ämnena biologi, fysik, kemi och teknik relaterat till styrdokumenten för årkurserna 4-6. Vidare behandlas planering av undervisning, riskbedömning samt bedömning och betygsättning av elevers kunskaper i naturvetenskap och teknik. Användande av digitala verktyg för att bedriva undervisning belyses. För att stödja ett kollegialt lärande ges rika tillfällen till samarbete och erfarenhetsutbyten. Kursen ges på distans via en webbaserad studieplattform där innehållet avhandlas i seminarie- och diskussionsform. Dessutom ingår tre obligatoriska träffar i Växjö, vardera omfattande två dagar.

Förkunskaper

Lärarexamen eller påbörjad lärarutbildning med kurser i NO-ämnena (biologi, fysik och kemi) samt teknik, sammanlagt omfattande minst 15 hp.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön