Visa allastudier.se som: Mobil

Kommunikation

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Distans
10 hp
Deltid
Startdatum: Höst 2020 - Distans
Sista ansökan: 2020-04-14

Kommunikation

Kursen presenterar och problematiserar begreppet kommunikativ kompetens och diskuterar den kommunikativa språksyn som präglar dagens undervisning i främmande språk. Vidare ges en introduktion till användning av informations- och kommunikationsteknologi i språkundervisning, med särskilt fokus på digital literacy, mobile assisted language learning och olika former av autentisk nätbaserad kommunikation. En stor del av kursen omfattar studenternas egna aktiviteter i form av bl.a. webbplatsanalyser, webbseminarium, projektutveckling, multimedial produktion och kontinuerligt deltagande i flera olika former av nätbaserad kommunikation (såsom bloggande, diskussionsforum och chatt). Kursen ges på distans utan fysiska träffar. Undervisningsformer som kan förekomma är föreläsningar och seminarier, gruppdiskussioner samt muntliga och skriftliga redovisningar via en webbaserad lärplattform. Undervisningen bedrivs på engelska.

Förkunskaper

Svenska B/Svenska 2B. Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet: minst 80 hp i engelska.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön