Visa allastudier.se som: Mobil

Kreativt skrivande IV

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
30 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2020 - Distans

Kreativt skrivande IV

Denna avancerade kurs syftar främst till att förfina dina färdigheter i att skriva väl inom genrer som epik, lyrik, essäistik och kritik. Samtliga delkurser baseras på praktiska skrivövningar och kritisk genomlysning av texter skrivna av såväl kursdeltagare som etablerade författare och skribenter. Undervisningen sker dels i form av föreläsningar, seminarier och handledning, dels och framförallt i form av nätbaserade uppgifter, uppföljningar och diskussionsgrupper. Kursen examineras i form av kontinuerliga inlämningsuppgifter och genom ett större konstnärligt arbete.Urvalsprov Observera att du både behöver anmäla dig till kursen via Antagning.se och skicka in urvalsprov för att söka kursen. Urvalsprovet ska bestå av en skönlitterär text på 10-12 sidor, en miniessä på temat En plats: Fiktiv eller verklig, 2-4 sidor, och examensarbetet från kurs i eller motsvarande Kreativt skrivande 61-90 hp. Format: Times eller Times New Roman, 12. Radavstånd 1,5. Word eller pdf. Examensarbetet kan skickas i eventuellt avvikande format. Texterna skickas som bilagor. Den sökandes namn, sökt kurs och bilagans nummer anges i filens namn. Den sökandes namn anges också i dokumentet. Urvalsprov mailas till urvalsprov.ks@lnu.se senast 30 april 2018. Skicka från den epostadress du angett på Antagning.se. Ni som inte är färdiga med examensarbetet vid ansökningstidens utgång skickar in detta till samma adress senast den 2 juni.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet samt Engelska A och Svenska B/Svenska 2B och därtill 1-90 hp i kreativt skrivande inkl. minst 15 hp självständigt arbete.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kreativt skrivande IV
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kreativt skrivande IV från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kreativt skrivande IV

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: