Visa allastudier.se som: Mobil

Programmering för Digital Humaniora

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2022 - Distans
Sista ansökan: 2022-04-18

Programmering för Digital Humaniora

Syftet med kursen är att introducera och diskutera grundläggande begrepp och tekniker för programmering inom området för digital humaniora. I den här kursen kommer du att få kunskap och praktisk erfarenhet som gör att du kan använda programmering (t ex Python ochProcessing languages) som ett uttrycksmedel inom konsten och humaniora. De kunskaper och färdigheter som erhållits i denna kurs gör det möjligt för dig att tillämpa och utnyttja olika programmerings tekniker för att analysera och tolka ämnet på nya sätt inom humaniora. Distansinformation Sammankomster: Sex obligatoriska möten (inklusive introduktionsmöte). Teknikinformation och kunskaper: Allmän datorkunskap, hantering av grundläggande IT-verktyg samt tillgång till dator med internetanslutning (bredband) krävs. Övrigt: Undervisning sker på engelska via en webbaserad läroplattform. Kursen examineras genom inlämningsuppgifter, ett slutprojekt och hemtentamen.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet:Filosofie kandidatexamen (Bachelor of Arts in any discipline) eller motsvarande examen (minst 180 hp).

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Att studera är mer än att bara utbilda...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Programmering för Digital Humaniora
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetRecensioner

Det finns inga recensioner för Programmering för Digital Humaniora

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Programmering för Digital Humaniora från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön