Visa allastudier.se som: Mobil

Synergonomi för optiker

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Distans
7.5 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Distans

Synergonomi för optiker

Denna kurs är främst till för leg optiker som vill vidareutbilda sig inom synergonomi och arbetsplatsoptometri (hette tidigare Arbetsmedicin). Områden som behandlas är belysning, synergonomi, belastningsergonomi, arbetsanpassade glasögon och skyddsglasögon. Kursen innehåller några praktiska moment; laborationer, arbetsplatsbesök och ett projektarbete.Sammankomster: Tre obligatoriska sammankomster. Teknikinformation: Tillgång till dator och Internetuppkoppling krävs. Övrigt: Undervisningen bedrivs via studieplattform på Internet och i form av föreläsningar, laborationer och arbetsplatsbesök. Deltagande i föreläsningar, laborationer och arbetsplatsbesök är obligatoriskt.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt leg. optiker, med minst två års arbetslivserfarenhet som optiker i Sverige, eller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön