Visa allastudier.se som: Mobil

Företagsekonomi, Industriell marknadsföring, kandidatkurs

Örebro universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Örebro
7.5 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Örebro

Företagsekonomi, Industriell marknadsföring, kandidatkurs

En allt större del av marknadsföringen handlar om utbyten mellan företag. Industriell marknadsföring belyser just detta. Kursen behandlar central forskning och aktuella praktiska frågeställningar inom fältet. Perspektiv som behandlas är marknadskanaler, relationer och industriella nätverk, samt industriella tjänster och tjänstefiering. I ett projekt övas du på teoritillämpning och att diagnostisera och föreslå lösningar på företagsrelaterade problem. Kursens kunskaper är viktiga inte bara för dig som framtida marknadsförare utan för alla som tänkt sig en framtid i ledande positioner. Kursen utgör också en viktig förberedelse för uppsatsarbeten inom utbildningen. Övrigt:Viss undervisning kan komma att hållas på engelska.

Förkunskaper

Företagsekonomi, grundkurs, 30 högskolepoäng och godkända resultat om minst 15 högskolepoäng från Företagsekonomi, fortsättningskurs, 30 högskolepoäng.

Örebro universitet

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön