Visa allastudier.se som: Mobil

Digitala startups

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Umeå
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Umeå

Digitala startups

Denna kurs undersöker hur digitala entreprenörer startar sina verksamheter och bygger verktygslådan som krävs för att utveckla en fungerande verksamhet. Kursen kommer att behandla digitala entreprenörers verktyg och praktik, samt kritisk analys av affärsidéer, affärsmodeller och affärsplaner. Kursen riktar sig till studenter som siktar mot att jobba med en egen digital startup, eller jobba i en sådan verksamhet. Kursen behandlar planering och genomförande av digitala startups, och betydelsen av att kunna kritiskt analysera och utvärdera affärsidéer, affärsmodeller och affärsplaner är därför en central del av kursen.

Förkunskaper

För att antas till kursen krävs minst 90 hp i något av ämnena Informatik, Datavetenskap, Företagsekonomi, Pedagogik, Psykologi, Statsvetenskap, Sociologi,  medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Dessutom krävs En A och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier (om kursen ges på svenska).

Umeå universitet

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Digitala startups

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: