Visa allastudier.se som: Mobil

Innovativa mobila tjänster och system

Umeå universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Umeå
7.5 hp
Deltid

Innovativa mobila tjänster och system

Kursen behandlar utveckling av innovativa mobila tjänster och system. Den tar främst upp tillämpningar i människors vardag som inkluderar bilder, musik och andra medier.Kursen är uppdelad i två moment:1. Teori, 3 hp (Theory, 3 ECTS):Metoder och verktyg för utveckling av innovativa tjänster tas upp med fokus på relevanta utvecklingsmiljöer och plattformar.2. Projekt, 4.5 hp (Project, 4.5 ECTS):Ett större obligatoriskt fördjupningsprojekt inom problemområdet.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs 90 hp avklarade studier som skall inkludera kurserna Applikationsutveckling för Internet, 7.5 hp och Prototyputveckling för mobila applikationer, 7.5 hp eller motsvarande kunskaper.Engelska A/5 och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier om utbildningen ges på svenska.

Umeå universitet

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön