Hjälp oss att utse Sveriges bästa studentstad 2024 genom att göra en kort undersökning (1 min) 🎓

Livsmedel och måltider för en hållbar framtid

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans, Umeå
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Umeå
Vår 2024

Umeå
Vår 2024

Distans
Vår 2024

Distans
Vår 2024

Livsmedel och måltider för en hållbar framtid

Är du intresserad av hållbara matvanor och att skapa en bättre framtid för vår planet? Läs vår kurs Livsmedel och måltider för en hållbar framtid och bli en förändringsagent inom mat och måltider! Denna spännande och interaktiva kurs är utformad för att ge dig en bred förståelse för hållbar konsumtion och produktion samtidigt som du utforskar rollen som mat, näring, och måltidsvetenskap har i omvandlingen av vårt livsmedelssystem.

I kursen lär du dig att analysera och utvärdera konsumentfrågor relaterade till matval, utvecklar din problemlösningsförmåga och att föreslå innovativa lösningar på hållbarhetsutmaningar. Du kommer också att få kunskap om växtbaserad kost och dess roll i att skapa ett mer hållbart och rättvist livsmedelssystem.

Följ med på resan och få värdefull kompetens och kunskap för att bli en drivande person mot hållbar utveckling inom livsmedels-, kost-, och måltidsområdet och gör skillnad i vår värld. Ansök nu!

Förkunskaper

Kostvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller motsvarande.Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Livsmedel och måltider för en hållbar framtid

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön