Visa allastudier.se som: Mobil

APM College of Business & Communication - Sydney eller Brisbane
På APM College of Business & Communication får du mycket praktiska kunskaper och värdefull arbetserfarenhet under studietiden. Flera företag som skolan samarbetar med har gjort det till en vana att rekrytera APM-praktikanter. Du kan välja att studera i Sydney eller Brisbane. Om du ansöker med hjälp av Blueberry får du 15% rabatt på kursavgiften om du studerar Business! 

Varför ska du välja APM College of Business & Communication? 
4 skäl att välja APM College i Australien:

  • 91% av studenterna får jobb direkt efter avslutad utbildning.
  • Praktikplats på ett av 300 företag som APM samarbetar med.
  • Moderna och centralt belägna campus iSydneyochBrisbane.
  • 15% rabatt på kurser inom Business och möjlighet att läsa en Bachelor på 2 år istället för 3.

Stor chans att få jobb direkt efter dina studier
Utbildningarna är särskilt utformade efter branschens önskemål. En del av föreläsarna på skolan arbetar själva på ledande företag i näringslivet vilket gör att studenterna har möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

Praktik ingår i utbildningen
Som APM-student får du också verklig arbetslivserfarenhet från praktiken som ingår i programmen. APM samarbetar med över 300 företag och ofta väljer de att rekrytera just APM-studenter.

Studera i Sydney eller Studera i Brisbane - Campus

SYDNEY - VID OPERAHUSET
APM:s Sydney-campus ligger mitt i historiska och genomtrevliga området The Rocks mittemot Operahuset. Du kan inte ha ett bättre läge i Sydney! Byggnaden andas verkligen historia och överallt ser du gamla träbjälkar. Den här hemtrevliga miljön blandas med en modern och innovativ atmosfär som är otroligt lätt att tycka om.

BRISBANE - CENTRALT I FORTITUDE VALLEY
Det moderna APM-campuset i Brisbane är centralt beläget i Fortitude Valley med utsikt över ikoniska Story Bridge som sträcker sig över Brisbane River. Området där skolan ligger är ett kreativt affärsområde med mycket entreprenörer. Fortitude Valley är även känt för alla stora sport- och nöjesevengemang som arrangeras årligen.

Vilka utbildningar kan du välja mellan?
I samarbete med APM College of Business & Communication erbjuder Blueberry dig följande:

  • Diploma 1 år.
  • Bachelor 2 – 3 år. 

Ansökan och behörighet
För att bli antagen till APM College ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp enIELTS-examenmed minst 6.0 i betyg.

Ansökan
Du skickar in din ansökan till Blueberry via ett formulär på deras hemsida. Efter det så kontaktar de dig och går sedan vidare med ansökningen till skolan. 

Utbildningar på APM College of Business & Communication
APM består av de två sektionerna APM Training Institute där du läser en diplomutbildning och APM College of Business and Communication där du läser bachelorprogram.

Diplomutbildning i Business – 1 år
APM erbjuder en diplomutbildning inom Business. Denna yrkesinriktade utbildning på 12 månader har en mer tillämpad och praktisk karaktär än den längre bachelorutbildningen. Fokus ligger på grundläggande färdigheter inom business och du kan välja att antingen studera i Sydney eller Brisbane. Diplomutbildningen ger dig behörighet att söka in på något av APM:s bachelorprogram. Du får då tillgodoräkna dig hela det första året.
Förutom Business kan du kan välja följande inriktningar:

  • Marketing 
  • Event Management 
  • Project Management
  • Higher Education

Bachelor i Business – 3 år
APM erbjuder praktiska och yrkesinriktade bachelorutbildningar på två till tre år som leder till Bachelor in Business. Du kan dessutom välja att rikta in dig mot Marketing, Event Management eller Public Relations.
APM har tre terminer per år och du har en unik möjlighet att ta en bachelorexamen på två år istället för tre om du inte tar några lov. Genom ett unikt samarbete med Torrens University Australia får du nu dessutom en akademisk universitetsexamen när du avslutat dina studier på APM! Det bästa av båda världar helt enkelt.
Under termin 3 och 4 ingår arbetspraktik där du får praktisera på ett företag två dagar i veckan. APM har en mycket nära relation till ett stort antal företag och den kvalificerade arbetslivserfarenheten ger APM:s studenter ett försprång på arbetsmarknaden. Läs mer om din tid som praktikant på APM:s hemsida. 

APM erbjuder följande Bachelorutbildningar till internationella studenter

BACHELOR OF BUSINESS
Du lär dig affärsutveckling och att hitta spännande strategiska möjligheter i olika branscher. Du lär dig skapa både affärsplaner och marknadsplaner och får en bred kunskapsbas inom business, marknadsföring, PR, events och reklam.

BACHELOR OF BUSINESS (MARKETING)
Med inriktningen Marketing får du djupa kunskaper om marknadsföring, PR, reklam, kommunikation och försäljning. Du lär dig också produkt- och konceptutveckling, prissättning och packaging. Du har möjlighet att under utbildningen utveckla ett varumärke eller en tjänst med hjälp av coachning från lärare på APM.

BACHELOR OF BUSINESS (EVENT MANAGEMENT)
Som Event Manager skapar du idéerna bakom exempelvis festivaler, sportevenemang, produktlanseringar och modeevenemang. Utbildningen ger dig kunskap inom bland annat projektledning och kreativt tänkande.
Det finns dessutom få platser i världen som passar bättre för den här utbildningen än Sydney, en av världens mest evenemangstäta städer med stora möjligheter att hitta jobb! Du kan efter examen utforma och utveckla event för att lämna bestående intryck på människor. Förbered dig på en rolig, fartfylld och spännande utbildning och karriär!

BACHELOR OF BUSINESS (COMMUNICATION AND PUBLIC RELATIONS)
Inriktar du dig mot PR blir du proffs på att skapa varumärkesbyggande aktiviteter och kommunikation för företag eller organisationer. Du lär dig hantera och använda dig av media och hur man skapar publicitet genom marknadsföring, sponsring och evenemang. Utbildningen är framtagen i samarbete med Public Relations Institute of Australia. 


Visa alla utbildningar med APM College of Business & Communication

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om APM College of Business & Communication
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

APM College of Business & CommunicationGör en intresseanmälan

För att få mer information från APM College of Business & Communication, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för APM College of Business & Communication

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön