Visa allastudier.se som: Mobil

Vill du kombinera utbildning, äventyr, gemenskap och kulturupplevelser?
Då har du kommit helt rätt!

Swedish Study Camp erbjuder unika gruppresor för unga (18 till 30 år) som fokuserar på spännande undervisning, kulturförståelse, fartfyllda aktiviteter och fantastiska naturupplevelser runt om i världen. Vill du uppleva det amerikanska universitetslivet på Hawaii, Nya Zeelands oslagbara natur, lära känna dig själv och en främmande kultur på Maldiverna & Sri Lanka eller slippa välja och ta en resa Jorden Runt? Valet är ditt!

Frihet i trygga ramar

Swedish Study Camp är en dansk självständig researrangör som har specialiserat sig på att arrangera gruppresor för unga sedan 1998. Sedan 2010 har vi dessutom ordnat kurser så att svenska unga också har möjlighet att studera utomlands.

Alla anställda hos Swedish Study Camp har ett gemensamt: vi älskar att resa. Tack vare vår långa erfarenhet inom rese- och kursverksamhet kan vi garantera dig personlig service så att din upplevelse blir oförglömlig. Vårt kännetecken är trygghet och säkerhet, därför är en välutbildad skandinavisk ledare med under hela vistelsen. Vi arrangerar så att du kan koncentrera dig på att uppleva!

Kontakta oss gärna för mer information, gratis broschyr och nyhetsbrev!

Visa alla utbildningar med Swedish Study Camp – gruppresor för unga

Utbildningar

Eftergymnasialt
Högskola / Universitet
Språk
Engelska Ort
Australien Adventure Australien
Fiji Adventure Fiji
Hawaii Honolulu
Hawaii Sommar Hawaii (delstat)
Maldiverna & Sri Lanka Maldiverna
Nya Zeeland Adventure Nya Zeeland
USA Roadtrip Hawaii (delstat)

Visa alla

Hitta till utbildaren

Swedish Study Camp – gruppresor för unga

Hejrevang 13
3450 Alleröd