Visa allastudier.se som: Mobil

Agil projektledning

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Göteborg
Sista ansökan: 2021-04-14

Agil projektledning

Kursen ger en praktisk introduktion till mjukvaruutveckling.
Studenterna arbetar med ett öppet problem som definieras av intressenter utanför studenternas arbetslag. Detta innebär att studenterna inte själva definierar projektets inriktning. Genom att iterativt planera och utvärdera sitt arbete, organiserar de sig för att nå ett gemensamt mål med begränsade resurser. För att göra detta tillämpar de en agil mjukvaruutvecklingsprocess för att strukturera sitt arbete. De specificerar och utvärderar krav och samarbetet med intressenter för att försäkra att det som levereras uppfattas som värdefullt. Studenter reflekterar över sitt eget arbete och lärande varje vecka för att möjliggöra en kontinuerlig förbättring av sitt sätt att arbeta. Samtidigt får de färdigheter och kännedom om ny teknik, verktyg och lämpliga sätt att använda dem, för att ge värde till en intressent baserat på studentens egna lärandestrategier.

Förkunskaper

För att vara behörig till kursen ska studenten ha avklarat kurser i programmering för minst 15 hp, till exempel två av DIT440, DIT012 eller DIT953.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Agil projektledning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: