Hem- och konsumentkunskap 2, för lärare 1-6
Göteborgs universitetHem- och konsumentkunskap 2, för lärare 1-6
Mat och måltiders näringsinnehåll studeras och prövas i relation till barns och ungas behov och till rekommendationer. Utgångspunkt är ungas livsvärld ur ett individ- och folkhälsoperspektiv. Du genomför och utvärderar måltidsrelaterade moment. Pedagogiska modeller och digitala verktyg prövas. Vardagliga aktiviteter problematiseras där köket som måltids-, arbets- och lärandemiljö är i centrum. Du utvecklar didaktisk kompetens i relation till skolans och utbildningens kursplan.
Förkunskaper
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...
Hitta till utbildaren
Göteborgs universitet
Det finns inga recensioner för Hem- och konsumentkunskap 2, för lärare 1-6
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.