Visa allastudier.se som: Mobil

Interpretation för orkesterinstrument/piano 1

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Göteborg

Interpretation för orkesterinstrument/piano 1

I den här kursen övar du din konstnärliga tolkningsförmåga och förståelseför ditt huvudinstruments roll som endel i en orkester. Du deltar både iindividuella lektioner, i kammarmusikundervisning och i gemensamt orkesterspel med studenterna på masterprogrammet i symfoniskt orkesterspel. Kursen är en förberedelse för masterutbildningen i orkesterspel och syftar även till att utveckla dig i att förverkliga dina egna konstnärliga idéer samt att kunna kommunicera med publik .Kursen är på grundnivå och går på heltid under en termin. Undervisningsspråket är engelska. 
 
Ansökan ska kompletteras med envideoinspelning med repertoar från tre olika epoker som visar din kunskapochfärdighet på ditt huvudinstrument. Se vidare under "Urval". Kom ihågatt ansöka på antagning.se senastsista ansökningsdag samt att skicka in dina ljudfiler senast samma datum.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs, förutom grundläggande behörighet för högskolestudier, påbörjade studier på kandidatnivå vid konstnärlig utbildning inom musik eller motsvarande.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Interpretation för orkesterinstrument/piano 1

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: