Visa allastudier.se som: Mobil

Kvalificerad arbetspraktik med humanistisk inriktning

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans, Göteborg
30 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Göteborg
Höst 2021
2021-04-14

Distans
Vår 2021

Kvalificerad arbetspraktik med humanistisk inriktning

Komplettera din humanistiska utbildning med praktik! Den här kursen erbjuder en möjligheten att undersöka framtida arbetsfält och ska stimulera till reflektion kring den egna humanisistiska utbildningen och en framtida yrkesroll. I en praktisk arbetssituation skaffar du dig erfarenhet och får förståelse för hur man professionellt hanterar situationer som man som färdig humanist möter. Du ska själv hitta en relevant praktikplats där du aktivt och på en kvalificerad nivå kan arbeta med frågor som har anknytning till din utbildning. Det kan till exempel vara inom statliga och kommunala myndigheter, frivilligorganisationer, religiösa samfund och kulturinstitutioner. Under kursen deltar du i diskussioner och seminarier. Praktiken kan göras på valfri plats i världen.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs minst 150 hp på grundnivå, inklusive ett examensarbete om 15 hp i något av de huvudområden som ges vid Humanistiska fakulteten vid Göteborgs universitet eller som bedöms som motsvarande. Ett examensarbete om minst 15 hp på avancerad nivå, i något av de huvudområden som ges vid Humanistiska fakulteten vid Göteborgs universitet, eller som bedöms som motsvarande, kan ge behörighet till kursen om examensarbetet på grundnivå inte är inom ett humanistiskt huvudområde. Dessutom krävs en godkänd praktikplan upprättad mellan företrädare för praktikplatsen och studenten.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kvalificerad arbetspraktik med humanistisk inriktning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: