Kvalificerad arbetspraktik med samhällsvetenskaplig inriktning

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
30 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Göteborg
Vår 2023

Göteborg
Höst 2023
2023-04-16

Kvalificerad arbetspraktik med samhällsvetenskaplig inriktning

Kursen ger dig som inte är programstudent möjlighet att praktisera inom ramen för din utbildning. Du får på detta sätt möjlighet att aktivt arbeta med samhällsfrågor inom olika verksamheter som t ex statliga och kommunala myndigheter, frivilliga organisationer och företag. Du måste själv hitta en praktikplats som passar dig och dina önskemål. Det är viktigt att arbetsuppgifterna under praktiken är av relevant och avancerad karaktär.

Förkunskaper

Minst 150 hp på grundnivå. Av dessa måste 90 hp inklusive ett uppsatsarbete om minst 15 hp på kandidatnivå vara i något av ämnena/huvudområdena Arbetsvetenskap, Europakunskap, Globala studier, Globala utvecklingsstudier, Humanekologi, Internationella  relationer, Journalistik, Kriminologi, Medie- och kommunikationsvetenskap, Offentlig förvaltning, Personalvetenskap, Psykologi, Socialantropologi, Socialt arbete, Sociologi eller Statsvetenskap.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kvalificerad arbetspraktik med samhällsvetenskaplig inriktning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön