Livsmedelspreferens och sensorisk utvärdering
Göteborgs universitetLivsmedelspreferens och sensorisk utvärdering
Människans upplevelse av livsmedel är individuell och vi kan sägas leva i individuella sensoriska världar. I den här kursen får du en förståelse för hur perceptionen fungerar och hur preferenser skapas för att kunna anpassa livsmedel, kostråd och måltider efter individer och målgruppers behov.
Du får i kursen möjlighet till fördjupning inom ett område där din specifika utbildningsbakgrund och blivande profession påverkar val av mätmetoder och metodologiska utmaningar.
Förkunskaper
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...
Hitta till utbildaren
Göteborgs universitet
Det finns inga recensioner för Livsmedelspreferens och sensorisk utvärdering
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.