Visa allastudier.se som: Mobil

Livsmedelspreferens och sensorisk utvärdering

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Distans
Höst 2021
2021-04-14

Distans
Höst 2021
2021-04-14

Livsmedelspreferens och sensorisk utvärdering

Människans upplevelse av livsmedel är individuell och vi kan sägas leva i individuella sensoriska världar. I den här kursen får du en förståelse för hur perceptionen fungerar och hur preferenser skapas för att kunna anpassa livsmedel, kostråd och måltider efter individer och målgruppers behov.

Du får i kursen möjlighet till fördjupning inom ett område där din specifika utbildningsbakgrund och blivande profession påverkar val av mätmetoder och metodologiska utmaningar.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs kandidatexamen i kostvetenskap alternativt Ämneslärarprogrammet i hem- och konsumentkunskap 7-9 eller motsvarande kunskaper.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Livsmedelspreferens och sensorisk utvärdering

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: