Visa allastudier.se som: Mobil

Musikpedagogik

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Göteborg

Musikpedagogik

Har du en konstnärlig utbildning i musik ochvill vidga din kompetens för att kunna arbeta som behörig musiklärare i grundskolan eller gymnasiet? I den här kursen får du möjlighet att utveckla kunskaper och färdigheter som behövsi arbetet som musiklärare. Du kommer att få inblick i det musikpedagogiska forskningsområdet och träna på att koppla forskningsresultat till dina egna musikaliska och musikpedagogiska erfarenheter, ideal och metoder. 
 
Studierna är på kvartsfart. Undervisningen sker på svenska och engelska och består av föreläsningar, seminarier samt nätbaserade skriftliga uppgifter som genomförs på distans. Kursen är behörighetsgivande för till exempel Kompletterande pedagogisk utbildning (KPU) och Vidareutbildningav lärare (VAL).

Förkunskaper

Grundlärarutbildning med valbart område musik eller 45 hp musik eller motsvarande.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Musikpedagogik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön