Visa allastudier.se som: Mobil

Teaterstudier, ämnesfördjupning II

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Göteborg
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Göteborg

Teaterstudier, ämnesfördjupning II

I ämnesfördjupningskurserna får du fördjupa dig inom ett specifikt område inom teaterstudier. Ämnet bestämmer du i samband med kursstarten. Du kan välja bland olika färdiga läskurser i teaterstudier, vilka leds av institutionens forskare och ges inom deras aktuella specialiseringar.
Det kan också, i mån av resurser, finnas möjlighet att sätta ihop en egen läskurs i samråd med ansvarig lärare. Detta måste dock förberedas i god tid.
Kursen kan med fördel användas som uppsatsförberedande inläsning och fördjupning.

Du läser in kursen på egen hand och studietakten är individuell. Mer information kan du få på http://lir.gu.se/utbildning/avancerad-niva/teaterstudier/kurser/laskurser och från institutionens studievägledare.

 

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs avslutade kurser om minst 60 hp med progression (grundkurs och fortsättningskurs) inom det teatervetenskapliga huvudområdet samt avslutade kurser om 180 hp på grundnivå i ett humanistiskt eller samhällsvetenskapligt huvudområde, varav minst 90 hp med progression i något ämne där det ingår ett kandidatexamensarbete om minst 15 hp. Dessutom krävs språkkunskaper motsvarande Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 5.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Teaterstudier, ämnesfördjupning II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: