Verksamhetsförlagda studier med anknytning till kulturarv

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Kalmar
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Kalmar

Verksamhetsförlagda studier med anknytning till kulturarv

Under den verksamhetsförlagda utbildningen provar du hur det praktiskt fungerar på en arbetsplats. Du arbetar hela terminen på en arbetsplats med anknytning till ditt huvudområde och lär dig om verksamhetens många delar. Du får möjlighet att lära dig och visa hur den egna kompetensen och utbildningens studieresultat kan användas praktiskt. Du skriver ett projektarbete som du planerar och genomför i enlighet med de behov och önskemål som finns på arbetsplatsen. Arbetsplatsen väljer du själv, i samråd med kursansvarig och du kan läsa kursen var som helst i Sverige, och även utomlands. Kursen läses antingen som sista termin inom Linnéuniversitetets utbildningsprogram Kulturarv i samtid och framtid eller som fristående kurs. Behörighetskrav är 90 högskolepoäng inom något av ämnena arkeologi, historia, kulturgeografi, religionsvetenskap eller motsvarande. Du måste även ha avklarat ett godkänt examensarbete innan praktiken börjar. I kursen ingår tre obligatoriska seminarier samt läsning av kurslitteratur och regelbundna inlämningar och examinering av korta skriftliga uppgifter som hjälper dig att lära dig mer om arbetsplatsen och dina egna möjliga karriärvägar.

Förkunskaper

90 hp i något av ämnena Arkeologi, Historia, Kulturgeografi, Religionsvetenskap eller motsvarande samt examensarbete för kandidatexamen.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Verksamhetsförlagda studier med anknytning till kulturarv
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Verksamhetsförlagda studier med anknytning till kulturarv

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Verksamhetsförlagda studier med anknytning till kulturarv från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön