Företagsekonomi - kandidatuppsats

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlstad
15 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2024 - Karlstad

Företagsekonomi - kandidatuppsats

Uppsatsskrivandet omfattar planering och genomförande av en relevant undersökning, analys av undersökningsresultat och presentation av slutsatser. Arbetet resulterar i en skriftlig uppsats och sker i grupp om två studenter. Som stöd för uppsatsskrivandet ska studenterna delta i såväl seminarier som personlig handledning. Vid ett avslutande seminarium ska studenterna dels försvara sin uppsats, dels opponera på en annan grupps uppsats. Handledning erbjuds bara under den tid kursen pågår. Vid omregistrering en senare termin erbjuds handledning i mån av plats och resurser.

Förkunskaper

Företagsekonomi 60 hp varav minst 30 hp på G1F-nivå eller högre samt kursen FEGB31 Business Research Methods 7,5 hp. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Företagsekonomi - kandidatuppsats

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön