Introduktionskurs I i tyska

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Uppsala
15 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2023 - Uppsala

Introduktionskurs I i tyska

Detta är en kurs för dig som vill lära dig ett av Europas största språk. I kursen får du grundläggande kunskaper och färdigheter i tyska samt insikter i de tyskspråkiga ländernas kultur, politik och samhällsutveckling. Den ger en bred introduktion till det tyska språket. Du får träning i kommunikation i tal och skrift i vardagliga situationer, grunderna i tyskans uttal, grammatik och ordförråd, läsning av enklare texter samt enklare hörförståelseövningar.

Introduktionskurs I i tyska motsvarar nivån A1 enligt den Gemensamma europeiska referensramen för språk, GERS. Kursen omfattar cirka 14 föreläsningar, vilket innebär en föreläsning per vecka under kvällstid, samt arbete med kurslitteraturen. Den ger behörighet till Introduktionskurs II i tyska som ges under våren.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Introduktionskurs I i tyska

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön