Kinesiska D1, utlandstermin

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Kina
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2024 - Kina
Sista ansökan: 2023-10-15

Kinesiska D1, utlandstermin

Kursen ger dig möjlighet att studera en hel termin vid universitet i Kina som institutionen för lingvistik och filologi har studentutbytesavtal med.

Studenter som deltar genom Uppsala universitets studentutbytesavtal betalar ingen terminsavgift vid det kinesiska universitetet, och garanteras även boende vid det kinesiska universitetet i form av att få hyra studentrum på campus. Studenter inom Uppsala universitets avtal omfattas även av Kammarkollegiets försäkring Student UT.

Terminstider och lov vid de kinesiska samarbetsuniversiteten kan avvika något från de vid Uppsala universitet, vilket gör att terminen i Kina kan sluta senare än i Uppsala.

Till denna kurs söker du först via antagning.se. Därefter kontaktar vi dig och hjälper till med att förmedla en ansökan från dig till det kinesiska universitetet. En förutsättning för att gå kursen är att det kinesiska universitetet accepterar din ansökan och att du får visum till Kina. Du ansöker själv om visum.

Kursen är inte avsedd för modersmålstalare i kinesiska.

Förkunskaper

Kinesiska A, Kinesiska B och minst 22,5 hp från Kinesiska C

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Kinesiska D1, utlandstermin

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön