Visa allastudier.se som: Mobil

Magisterprogram i entreprenörskap

Uppsala universitet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Uppsala
60 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Uppsala

Magisterprogram i entreprenörskap

Är du innovativ? Vill du lära dig att skapa och utveckla nya affärsidéer? Då är magisterprogrammet i entreprenörskap något för dig.  Det ettåriga magisterprogrammet utrustar dig med teorin, verktygen och metoderna för att skapa och utveckla nya affärsidéer, antingen i ditt eget företag eller i redan existerande företag och organisationer. All undervisning sker på engelska. Oavsett om du använder programmet för att starta och utveckla ditt eget företag eller för att bli affärsutvecklare i redan etablerade företag och organisationer kommer dina entreprenöriella kunskaper ta dig till en karriär långt utöver det vanliga. Med en magisterexamen i entreprenörskap blir du särskilt efterfrågad bland innovativa företag eller andra verksamheter där innovation och verksamhetsutveckling står högt på agendan.Programmet leder till en filosofie magisterexamen med entreprenörskap som huvudområde.Behörigheten (examensbevis) måste kunna uppvisas till terminsstart.

Förkunskaper

Kandidatexamen om 180 hp.Dessutom krävs kunskaper i engelska motsvarande Engelska 6. (Med en svensk kandidatexamen uppfylls kravet på engelska.) All undervisning sker på engelska varför mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att tillgodogöra sig utbildningen.

Examen & Intyg

Magisterexamen

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Magisterprogram i entreprenörskap

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön